Sportclub Survivalrun Almere

Survivalrun Almere

Dit is de pagina van sportclub Survivalrun Almere

Wilt u echt sporten?

Survivalrun is een duursport die veel vraagt van de deelnemers. In een natuurlijk terrein wordt hardlopend een parcours afgelegd met verschillende zware hindernissen. Het gaat om kracht, uithoudingsvermogen, techniek, souplesse en doorzettingsvermogen.

Trainen voor de survivalrun

Bij sportclub Survivalrun Almere, Flevoland kunt u op meerdere dagen per week vrij trainen. En 1x per week wordt een training verzorgd door ervaren survivalrunners. Survivalrun Almere is te gast bij SEC Survivals, die haar outdoorterrein en de survivalonderdelen ter beschikking stelt voor de trainingen.
Wilt u informatie of zich aanmelden, bezoek dan de site van Survivalrun Almere

Survivalrun wedstrijden 

Naast trainen kunt u ook deelnemen aan wedstrijden. Landelijk worden op diverse locaties wedstrijden georganiseerd onder auspiciën van Survival Bond Nederland. Survivalrun Almere is aangesloten bij Survival Bond Nederland en organiseert ook wedstrijden. Wilt u meer informatie over de survivalsport en wedstrijdenm bezoek dan de website van Survival Bond Nederland.

sporter van survivalrun ALmere wedstrijd survivalrun outdoor sport survivalrun Flevoland Almere sporter van survivalrun Almere in touwparcours wedstrijd survivalrun survivalbond wedstrijd survivalrun almere