Wintersurvival met Kampvuur

Warme survival met kampvuur

Actief winteruitje vol plezier

Natuurlijk is het leuk om in de zomer te survivallen. Maar weet je wel hoe heerlijk het in de winter is? Lekker actief in de frisse buitenlucht wordt je vanzelf warm, en na afloop gezellig napraten met warme chocomel of gluhwein bij een comfortabel kampvuur. Kortom: juist in de winter is een survival extra leuk!

Gastvrije ontvangst

Je wordt ontvangen met een koffie en thee in de Pandahut. Als alle nieuwtjes zijn uitgewisseld ga je met onze begeleider naar het outdoorpark voor een actief programma. Je bepaalt zelf hoe pittig het programma wordt. 

Op survival in de buitenlucht

In de winter worden geen wateronderdelen gebruikt tijdens de survival, maar blijven we lekker droog. Je gaat de uitdaging aan met onderdelen zoals Kundabaan, boogschieten, camotunnels, Verschrikkelijke A en hindernisbanen. De activiteiten worden altijd aangepast aan de mogelijkheden van de deelnemers. Zo heeft iedereen plezier! 

Ook bij slecht weer zorgen we voor een avontuurlijk programma. Een deel van de activiteiten kunnen we bijvoorbeeld overdekt aanbieden. Vind je het weer toch te slecht? Maak dan gebruik van onze goed weer garantie!

Warm bij het kampvuur

Na de survival blijven we lekker warm bij het kampvuur, met een kop warme chocomel met marshmellows of heerlijke gluhwein.  

Het arrangement duurt 2,5 uur; wil je langer survivalplezier? Boek dan een uur extra!
De wintersurvival is te boeken van 1 oktober tot 1 april.

Inclusief ontvangst met koffie en thee en chocomel of gluhwein bij het kampvuur.

Aantal deelnemers: 
6 deelnemers
Leeftijd: 
vanaf 18 jr
Duur: 
2 1/2 uur
Prijs: 
€ 29,50
Meer informatie: 

Op onze pagina veelgestelde vragen vindt u veel aanvullende informatie.

Extra mogelijkheden: 
Extra uur Survival
Fotoshoot
Survivalburger
Patat met snack en frisdrank
Barbecue
Arrangement drankje i.c.m. bbq