Winter Workshop Boogschieten - Aanbieding van € 19,50 voor € 14,50

Boogschieten met kampvuur 

Bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familie-uitje

Boogschieten is een leuke buitensport die voor iedereen snel te leren is. Onder begeleiding van een deskundig instructeur beoefen je op een verantwoorde manier deze mooie sport op onze boogschietbaan. De schietplek is overdekt en er brandt een gezellig kampvuur. Boogschieten is heel gezellig voor een teamuitje, vrijgezellenfeest of familie-uitje. 

Ontvangst en uitleg

Je wordt ontvangen met koffie of thee en maakt kennis met de begeleider. Daarna gaan we naar de boogschietbaan. Je krijgt instructies over de veiligheid en leert over de techniek van het handboogschieten: houding, richting, aanspannen en loslaten.

Eerst oefenen, dan een wedstrijdje

Dan ga je zelf aan de slag. Al na enkele oefenpijlen merk je dat je steeds dichter bij de roos schiet. Ondertussen geeft de begeleider aanwijzingen en tips. 

Dan maken we het spannend met een wedstrijdje! In een paar rondes probeer je voor jezelf of je team zoveel mogelijk punten te halen. In de finale stellen we je nieuwe schietvaardigheid op de proef met een paar lastige doelwitten. 

Gezellige afsluiting met hapje of drankje

Tot slot is het gezellig napraten met een drankje en/of hapje in onze sfeervolle Pandahut of op ons ruime terras. De dag kan worden uitgebreid met een lunch, een gezellige borrel met hapjes, een luxe barbecue (ook vis, vegetarisch en halal) of een heerlijk stamppotbuffet. Zie voor meer informatie onze pagina eten en drinken

Praktische informatie

Vind je het weer toch niet geschikt? Maak gebruik van de Goed Weer Garantie!

Het arrangement is inclusief ontvangst met koffie en thee.
Deze aanbieding geldt tot 1 april. 

Naast deze groeps-workshop hebben we op gezette tijden de Open Inschrijving Workshop Boogschieten; hiervoor geldt geen minimum groepsgrootte. Lees meer

Aantal deelnemers: 
6 deelnemers
Leeftijd: 
vanaf 8 jr
Duur: 
1 1/2 uur
Prijs: 
€ 14,50
Meer informatie: 

Op onze pagina veelgestelde vragen vindt u veel aanvullende informatie.

Extra mogelijkheden: 
Fotoshoot
Patat met snack en frisdrank
Barbecue