Survival XXL

Extra pittig outdoorprogramma met low-rope en survival

Afwisselend en uitdagend programma

Deze survival is voor sportieve deelnemers met een goede conditie. Het programma duurt 4 uur en bestaat uit twee delen met daartussen een pauze. We starten met een uitdagend low-rope parcours en eindigen met een pittige survival.

Low-rope parcours: een echte uitdaging

Ons low-rope parcours wordt door professionele survivalrunners gebruikt voor hun training. We kunnen het onderdeel dus zo zwaar maken als je wilt!

We beginnen met een warming up, zodat je soepel de hindernisbaan kunt nemen. Onze instructeur geeft je aanwijzingen zodat je alle hindernissen goed kunt nemen. Een low-rope-parcours bestaat uit verschillende onderdelen zoals touwbruggen, wiebelende brug en touwnetten op een hoogte van 1 á 2 meter boven de grond.

Even bijkomen in de pauze

Na deze inspanning doen we eerst een cooling-down voordat we pauze nemen. In de pauze serveren we een drankje naar keuze en een heerlijke survivalburger.

Pittige survival (of iets minder pittig)

Het tweede deel van deze Surival XXL bestaat uit een survival op ons outdoorterrein. Ook hier wordt veel van je gevraagd. Je gaat de uitdaging aan met diverse onderdelen, bijvoorbeeld junglebrug, waterswing, camotunnels, kundabaan en boogschieten. Afhankelijk van de weersomstandigheden en de mogelijkheden van de groep wordt een survivaltocht samengesteld. In de herfst en winter doen we bijvoorbeeld geen wateronderdelen, zodat je lekker warm blijft. De activiteiten worden altijd aangepast aan de wensen van de deelnemers. 

Gezellig napraten met hapje of drankje

Na afloop van het sportieve programma is er gelegenheid om gezellig na te praten op ons terras met een drankje en/of hapje. Er is meer mogelijk, bijvoorbeeld een high tea, lunch of feestelijke barbecue. Lees meer op onze pagina eten en drinken

Het arrangement is inclusief ontvangst met koffie en thee en een drankje plus survivalburger in de pauze.  

Aantal deelnemers: 
6 deelnemer
Leeftijd: 
vanaf 16 jr
Duur: 
4 uur
Kies ook: 
fotoshoot, eten en drinken naar keuze
Prijs: 
€ 38,50
Meer informatie: 

Op onze pagina veelgestelde vragen vindt u veel aanvullende informatie.

Extra mogelijkheden: 
Fotoshoot
Patat met snack en frisdrank
Barbecue