Survival XL

Uitdagend outdoorprogramma met low-rope en boogschieten

Afwisselende outdooractiviteit

Bij SEC Survivals staat plezier voorop. Dat is ook het geval bij de Survival XL, hoewel het arrangement wel pittiger is dan gemiddeld. Het programma duurt 3,5 uur en bestaat uit twee delen. We starten met een low-rope-parcours en na de pauze gaan we boogschieten.

Pittig low-rope parcours

Een low-rope parcours bestaat uit verschillende onderdelen zoals touwbruggen, wiebelende brug en touwnetten op beschieden hoogte. Je begint met een warming-up, zodat je soepel de hindernisbaan kunt nemen. Daarna geeft onze instructeur duidelijke aanwijzingen zodat je alle hindernissen goed kunt nemen. 

Even bijkomen in de pauze

Na deze inspanning doen we een cooling-down en nemen pauze met een drankje en een survivalburger.

Boogschieten: focus en precisie

Het tweede deel van deze Survival XL is minder inspannend en vraagt vooral concentratie. Boogschieten is een leuke buitensport die voor iedereen snel te leren is.

Je krijgt eerst instructies over de techniek en veiligheid en gaat vervolgens zelf schieten op onze boogschietbaan. Al na enkele oefenpijlen merk je dat je steeds dichter bij de roos schiet.

Dan maken we het spannend met een wedstrijdje! In een paar rondes probeer je voor jezelf of voor jouw team zoveel mogelijk punten te halen. In de finale stellen we je nieuwe schietvaardigheid op de proef met een paar lastige doelwitten.

Gezellig napraten met hapje of drankje

Na het boogschieten kan je dag gezellig afsluiten op ons terras of in de Pandahut onder het genot van een hapje en/of drankje. Er is meer mogelijk, bijvoorbeeld high tea, lunch of een feestelijke bbq.  Lees meer op onze pagina eten en drinken.

Het arrangement is inclusief ontvangst met koffie en thee en een drankje plus survivalburger in de pauze.

Aantal deelnemers: 
6 deelnemers
Leeftijd: 
vanaf 16 jr
Duur: 
3 1/2 uur
Kies ook: 
fotoshoot, eten en drinken naar keuze
Prijs: 
€ 35,00
Meer informatie: 

Op onze pagina veelgestelde vragen vindt u veel aanvullende informatie.

Extra mogelijkheden: 
Fotoshoot
Patat met snack en frisdrank
Barbecue