All-in Vrijgezellenuitje XL met BBQ

Actief en volledig verzorgd vrijgezellenfeest

Een dagvullend programma met lunch, barbecue en drankjes. En heel veel outdoor! Bijvoorbeeld schieten met luchtbuks en kruisboog, voetbalgolf, survival en outdoor games. Van ludiek tot extreem uitdagend. Kies maar. 

Ontspannen begin vrijgezellenfeest

Je wordt ontvangen met koffie en thee met iets lekkers. Als alle nieuwtjes zijn uitgewisseld gaat het eerste actieve deel van het programma van start. 

Activiteiten op maat

We beginnen met een Workshop Schieten. Je schiet met handboog, kruisboog, luchtbuks en blaaspijp. Bij elk onderdeel krijg je uitleg over de juiste techniek, de puntentelling en natuurlijk het veiligheidsprotocol. Na een paar oefenrondjes start de strijd om de punten.

Na de lunch kun je kiezen uit verschillende outdooractiviteiten: Outdoor Games, Survival, Voetbalgolf, Boeren Midgetgolf, Low Rope en Workshop Bamboe-bouwen We  helpen je graag om een passend programma samen te stellen. 

Vrijgezellenfeest met plezier voor iedereen

De activiteiten worden door onze begeleiders aangepast aan de wensen en mogelijkheden van de deelnemers. Alles is mogelijk, van extra uitdagend tot zeer ontspannen of vooral hilarisch. Altijd geldt: plezier staat voorop!  

Eten en drinken vrijgezellenfeest

Na het ochtendprogramma is het tijd voor een lunchtafel met diverse broodjes, verschillende vleeswaren, kaas, kroketten en zoet beleg. Plus sinaasappelsap, melk, koffie, thee en vers fruit.

In het middagprogramma is er een pauze met een drankje naar keuze.

Na afloop van het middagprogramma is er gelegenheid om af te spoelen (warme buitendouches) en om te kleden. 

Na het omkleden word je ontvangen met een drankje op ons terras of in de Pandahut. Het gezellige borrelen gaat langzaam over in een feestelijke barbecue met heerlijk vlees, versgebakken patat en smakelijke salades. Tijdens de bbq serveren we drankjes naar keuze. 

Praktische informatie

Het totale programma duurt 8,5 uur. 

Tijdens het vrijgezellenfeest maken wij foto's die je na afloop als leuke herinnering meekrijgt. 

Naast een feestelijke barbecue kan je ook kiezen voor een vegetarische, vis, halal of extra luxe barbecue. 

Je kan het arrangement verlengen met een extra uur borrelen.

Aantal deelnemers: 
6 deelnemers
Leeftijd: 
vanaf 16 jr
Duur: 
8,5 uur
Prijs: 
€ 95,00
Meer informatie: 

Op onze pagina veelgestelde vragen vindt u veel aanvullende informatie.