All-in Vrijgezellenuitje met BBQ

Gezellig en actief vrijgezellenfeest

Een volledig verzorgd vrijgezellenfeest inclusief eten, drinken en outdooractiviteiten. Sportief, pittig en reuze gezellig – dat is een vrijgezellenfeest bij SEC Survivals! Met een survival op ons outdoorpark word je flink uitgedaagd - en de vrijgezel krijgt natuurlijk de meest aandacht.

Ontspannen begin vrijgezellenfeest

Je wordt ontvangen met koffie en thee met appeltaart of een drankje met borrelhapjes. Als alle nieuwtjes zijn uitgewisseld kan het actieve deel van het programma van start gaan.

Activiteiten op maat

Voor het actieve deel kan je kiezen uit de volgende outdooractiviteiten: Outdoor Games, Workshop Boogschieten, Boeren Midgetgolf, Survival, Low Rope, Workshop Bamboe-bouwen en Voetbalgolf. Wij  helpen je graag om een passend programma samen te stellen. 

Plezier voor iedereen

De activiteiten worden door onze begeleiders aangepast aan de wensen en mogelijkheden van de deelnemers. Alles is mogelijk, van extra uitdagend tot zeer ontspannen of vooral hilarisch. Altijd geldt: plezier staat voorop!  

Eten en drinken vrijgezellenfeest

Na het omkleden word je ontvangen met een drankje op ons terras of in de Pandahut. Het gezellige borrelen gaat langzaam over in een feestelijke barbecue met heerlijk vlees, versgebakken patat en smakelijke salades. 
Tijdens de bbq serveren we drankjes naar keuze. 

Praktische informatie

Het totale programma duurt 5 uur. Dit is als volgt opgebouwd: ontvangst ½ uur, outdoor 2 uur, pauze met drankje ½ uur, barbecue 2 uur. Na de outdooractiviteiten zijn bier, wijn, frisdrank, koffie en thee inclusief.

Tijdens het vrijgezellenfeest maken wij foto's die je na afloop als leuke herinnering meekrijgt. 

Naast een feestelijke barbecue kan je ook kiezen voor een vegetarische, vis, halal of extra luxe barbecue. 

Je kan het arrangement verlengen met een extra uur outdooractiviteiten en/of een extra uur borrelen.

Aantal deelnemers: 
6 deelnemers
Leeftijd: 
vanaf 16 jr
Duur: 
5 uur
Kies ook: 
alles is inbegrepen
Prijs: 
€ 64,00
Meer informatie: 

Op onze pagina veelgestelde vragen vindt u veel aanvullende informatie.