All-in Kinderfeestje

All-in Kinderfeestje

Een compleet kinderfeestje met eten, drinken en activiteiten

Je wordt feestelijk ontvangen met limonade en cake die je eerst versiert voordat je ervan gaat smullen.
Als de feeststemming er goed in zit ga me met je vrienden en/of vriendinnen en een enthousiaste begeleider de uitdaging aan met spannende onderdelen in ons outdoorpark. Er is teveel om uit te kiezen: boogschieten, klimwand, apenswing, junglebrug, brancardrace, kundabaan, camotunnels en nog veel meer! 

We sluiten af met een heerlijk feestmaal met onbeperkt limonade en patat, een snack naar keuze en een ijsje toe. En voor iedere deelnemer is er een mooie oorkonde. Tijdens het feestje maken we foto's die je na afloop meekrijgt zodat je nog lang kunt nagenieten van je avontuurlijk verjaardagsfeest. 

Plezier voor iedereen

Het is altijd super spannend en actief, maar plezier staat voorop. Ook als je niet zo sportief bent, beleef je bij SEC Survivals in Almere een onvergetelijk kinderfeestje. Het programma van je feestje wordt aangepast aan je leeftijd en mogelijkheden. Wij zorgen dat iedereen plezier heeft! 

Praktische informatie

De ouders gaan niet mee, maar kunnen wel meekijken vanaf een speciaal uitkijkpunt.
Inclusief: cake, onbeperkt limonade, patat, snack, ijsje en voor iedereen een outdoor-medaille. Ook de fotoshoot is inbegrepen. 

Aantal deelnemers: 
6 deelnemers
Leeftijd: 
5 t/m 15 jr
Duur: 
4 uur
Kies ook: 
alles is inbegrepen
Prijs: 
€ 27,50
Pakket Categorie: 
Meer informatie: 

Op onze pagina veelgestelde vragen vindt u veel aanvullende informatie.