Weerbaarheid training

Weerbaarheidstraining voor kinderen

Ontwikkel zelfvertrouwen en sociale vaardigheden

Onzekerheid, boosheid, pestgedrag, niet voldoende opkomen voor jezelf - het zijn problemen waar kinderen mee kunnen kampen. Een goed gesprek is niet altijd genoeg om dat op te lossen. Soms is een andere aanpak nodig.

Training met outdoorplezier

Daarom biedt SEC Trainingen een wetenschappelijk onderbouwde weerbaarheidstraining voor kinderen. Uniek aan onze benadering is de combinatie met de speelse onderdelen op ons outdoorterrein. Hiermee worden de vaardigheden meteen geoefend - en kinderen vinden deze vorm ontzettend leuk! De activiteiten zijn compleet veilig en aangepast aan de mogelijkheden van de deelnemer.

Rots en Water methode

We maken gebruik van de wetenschappelijk erkende Rots en Water methode.  In de training worden spelenderwijs allerlei vaardigheden geoefend, zoals omgaan met boosheid, voor jezelf opkomen, rekening houden met anderen en vertrouwen hebben in jezelf. Zo leren de kinderen om steviger in hun schoenen te staan en beter met elkaar om te gaan. Het is daarom ook niet vreemd dat het een effectieve methode is gebleken tegen pesten. 

Praktische informatie

De training wordt zowel individueel als in groepsverband aangeboden. Vooraf is er een intakegesprek. 
Kosten voor de groepstraining: € 250,-  inclusief intake. 

De individuele training kost € 50,- per sessie van 1 uur.
We bieden ook trainingen aan voor ouders. 

Wilt u meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op:
Joy Both: 036-5384855; joy@sec-survivals.nl