Strand

Strandbad Duin in Almere, onze nieuwste locatie 

Beachspelen, Watersport, Horeca, Avontuur en Plezier

Het strand aan het IJ-meer in Almere is de perfecte plek voor een heerlijk uitje met vrienden, familie of collega's. Strandbad Duin biedt alles wat u zoekt.  
Van heel ontspannen, lekker loungen, naar heerlijk actief met leuke Beachspelen als Volleybal en Boogschieten, tot extra avontuurlijk met Kano-clinics of Expeditie Robinson. Alles is mogelijk. 

 

 

Bedrijfsuitje, Familiedag of Teambuilding 

Strand en water, dat is toch de ultieme omgeving voor een heerlijk uitje? De speciale sfeer van het strand zorgt al direct bij aankomst voor een blij gevoel. Gecombineerd leuke activiteiten die passen bij deze omgeving, zorgen wij voor een onvergetelijke dag. Hieronder vind je een aantal arrangementen die speciaal voor het strand zijn gemaakt. 

Strand activiteiten op maat 

De arrangementen bij Strandbad Duin worden aangepast aan jouw wensen. Of we maken een programma op maat. Bel 036-5384855 en vraag naar Joy of mail joy@sec-survivals.nl om vrijblijvend te overleggen wat jouw ideeën en wensen zijn. 

pakket

Expeditie Robinson - Strand
Leeftijd:
Minimaal: 15
Duur: 2,5 uur
Vanaf: € 36,50

Info

Expeditie Robinson Strand

Dit programma vindt plaats op onze locatie Strandbad Duin.

Bij Expeditie Robinson gaat het om teambuilding en competitie, maar plezier staat voorop. Tijdens de verschillende uitdagingen, puzzels en samenwerkingen leer je collega’s, vrienden of familie eens op een andere manier kennen. Expeditie Robinson doet een beroep op samenwerking, creativiteit, communicatie en een beetje inspanning en doorzettingsvermogen.

Uitdagend teamuitje

Je gaat in teams de strijd aan in dit avontuurlijke spel! De expeditie vereist een goede  samenwerking. Niet zozeer in kracht, maar wel in praktische vaardigheden, denkvermogen en in tactisch inzicht! Onze spelbegeleiders nemen jou mee op expeditie.

Plezier voor iedereen

Je wordt ontvangen met koffie of thee. Na een korte introductie en warming-up ga je van start met uitdagende en speelse proeven. Dit zijn bijvoorbeeld vuur maken, lopende brug, bungrie –run, waterbuizen en een eetproef, een lastige puzzel en katapult schieten.
Welk team krijgt als eerste de code gekraakt en wie hijst als eerste de vlag?

Gezellig eten en drinken

Expeditie Robinson kan worden uitgebreid met eten en drinken, bijvoorbeeld een feestelijke barbecue en/of arrangement drankjes. 

Extra mogelijkheden:

Meer informatie:

Op onze pagina veelgestelde vragen vindt u veel aanvullende informatie.

Close

Teambuilding - Strand
Leeftijd:
Minimaal: 15
Duur: 2 uur
Vanaf: € 27,50

Info

Teambuilding Strand

Dit programma vindt plaats op onze locatie Strandbad Duin in Almere. 

Een teambuildingsprogramma wordt in overleg vastgesteld. Zijn er thema’s die aan bod moeten komen? Bijvoorbeeld kennismaken, communicatie of samenwerking. Hoe uitdagend kan het programma worden? Hoe worden de teams samengesteld? 

Leuk en uitdagend teamuitje

Je wordt ontvangen met koffie en thee. Het programma wordt vervolgens opgebouwd uit verschillende uitdagingen, spellen en opdrachten. Dit kan in de vorm van een competitie worden gedaan of worden voorzien van feedback rondes. 

Gezellig eten en drinken

Het arrangement Teambuilding Strand kan worden uitgebreid met eten en drinken, bijvoorbeeld een feestelijke barbecue en/of arrangement drankjes. 

Extra mogelijkheden:

Meer informatie:

Op onze pagina veelgestelde vragen vindt u veel aanvullende informatie.

Close