Pinkster Outdoor Event

1e en 2e Pinksterdag - Familieuitje - Almere

Activiteiten, Eten & Drinken, Relaxen

Een evenement vol met outdooractiviteiten voor jong en oud, heerlijk eten en drinken en volop gezelligheid met vermaak en proeverijen.

Pinksteren activiteiten 

Wat kun je doen: boogschieten, kanovaren, watertrampoline, lasergame, kruisboog- en luchtbuksschieten (v.a. 18 jr), boeren midgetgolf, twister, vlotvaren, lopen op het water in een doorzichtig plastic bal, bungee-run, leuke hindernisbanen, schieten met een reuze katapult en nog veel meer. 
Ook kunnen kinderen leren hoe je vuur maakt en ze mogen een eigen boog maken. 

Tijdens het Pinkster Event kun je deelnemen aan Ashtanga Yoga clinics. Een oorspronkelijke en dynamische yoga-vorm. In clinics van 30 minuten wordt de essentie besproken en worden de veel voorkomende asanas (poses) behandeld. Beweging en rust wisselen elkaar af, heerlijk in de natuur. 

Pinksteren beleven

Alle terrassen zijn open en op het grasveld kun je heerlijk relaxen. Onze keuken is de hele dag open, maar neem gerust je eigen picknickmand mee. 

  • Je kunt kennismaken met Almeerse streekbieren, ambachtelijk gebrouwen van uitsluitend hop, mout en gist
  • Proef de spannende frisdranken van Fritz en Wostok. 
  • Wijnimporteur Bon verzorgt een proeverij van de heerlijkste zomerse wijnen uit o.a. Frankrijk, Spanje, Portugal en Hongarije. Vanaf € 5 p.fles staat de wijn gekoeld voor je klaar.  
  • Selfmade bakt echt verse friet, we roosteren heerlijk vlees en laten je kennismaken met de vreemdste paddenstoelen 
  • Rond vijf uur gaan de barbecues aan. Zie hieronder voor meer informatie

De hele dag gratis activiteiten

In de voorverkoop betaal je € 7,50 entree en kunt daarna net zoveel activiteiten doen als je wil. De activiteiten zijn de hele dag beschikbaar zonder kosten. Kinderen t/m 3 jaar betalen geen entree. Koop hieronder je kaartjes. Met voorverkoop ben je verzekerd van toegang. De prijs van tickets op de dag zelf, en aan de kassa bedraagt € 9,50, voor zover beschikbaar. 

Barbecue

Op het terras zetten wij de barbecues aan die je vervolgens vrij kunt gebruiken. Je kunt zelf vlees, vis of vegetarische hapjes meenemen. Zorg wel voor een goede koelbox, wij kunnen dit niet opslaan. Wij bakkken kipsaté en hamburgers. 

Pinkster Outdoor Event 

Het evenement is geopend van 12.30 uur tot 19.30 uur op zondag 9 en maandag 10 juni.

pakket

Pinkster Outdoor Event
Leeftijd: van jong tot oud
Minimaal:
Duur:
Vanaf: € 7,50-€ 9,50 p.p incl alle activiteiten

Info

Pinkster Outdoor Event

Activiteiten, Eten & Drinken, Relaxen

1e Pinsterdag - het leukste familie-uitje

Een evenement vol met outdooractiviteiten voor jong en oud, heerlijk eten en drinken en volop gezelligheid met vermaak, proeverijen en muziek. 

Extra mogelijkheden:

Meer informatie:

Op onze pagina veelgestelde vragen vindt u veel aanvullende informatie.

Close