Outdoor Games

Op zoek naar een origineel uitje?

Outdoor Games: een actief uitje voor alle leeftijden

De Outdoor Games zijn een speelse strijd waar jong en oud aan kan deelnemen. Teams gaan de uitdaging aan met onderdelen als de dronkenmansrace, vliegend tapijt, spinnenweb, skiloop, boogschieten en nog veel meer.

Outdoor Games: plezier voor iedereen

Bij de Outdoor Games zijn kracht en sportiviteit minder belangrijk; plezier staat voorop! Daarom is het ook heel geschikt voor gemengde groepen die samen actief bezig willen zijn. 
Anders dan bij een survival hebben we hier geen wateronderdelen en hindernisbanen en kruipt u ook niet door de modder. De onderdelen van de Outdoor Games vormen een mooie gelegenheid om samen actief bezig te zijn in de natuur en veel plezier te beleven!

Perfect als familie-uitje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje

De Outdoor Games staan in het teken van samenwerking, creativiteit en competitie. Elk team moet onderling goed afstemmen om te zorgen dat ze samen de uitdagingen volbrengen. Winnen is daarbij niet het belangrijkste, samen veel plezier hebben wel! De Outdoor Games zijn dan ook heel geschikt voor een familie-uitje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Leuke combinaties voor een actief dagje uit

De Outdoor Games kunnen uitstekend worden gecombineerd met een van onze andere activiteiten, zoals kanovaren, survival, boerengolf, boogschieten of paintball. Deze activiteiten kunnen naast elkaar plaatsvinden, bijvoorbeeld als binnen een groep verschillende wensen bestaan. Of na elkaar, zodat een afwisselend programma ontstaat. In overleg is veel mogelijk!

pakket

Outdoor Games
Leeftijd: in overleg
Minimaal: 6 deelnemers
Duur: 2 of 3 uur
Vanaf: € 19,50 / € 25,50

Info

Speelse wedstrijd voor jong en oud

Outdoorplezier voor iedereen

De Outdoor Games zijn een speelse wedstrijd waar jong en oud aan kan deelnemen. Kracht en sportiviteit zijn minder belangrijk; plezier staat voorop! De Outdoor Games zijn heel geschikt voor gemengde groepen die samen actief bezig willen zijn. 

Het programma

Je wordt met koffie, thee of limonade ontvangen in onze gezellige Pandahut of op ons terras. De groep wordt verdeeld in twee of meer teams, die tegen elkaar zullen strijden. De teams gaan samen de uitdaging aan met speelse onderdelen als de dronkenmansrace, vliegend tapijt, spinnenweb, skiloop en nog veel meer. Anders dan bij een survival zijn er geen wateronderdelen of hindernisbanen en kruip je ook niet door de modder. 

Familie-uitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje

De Outdoor Games staan in het teken van samenwerking, creativiteit en competitie. Elk team moet onderling goed afstemmen om te zorgen dat ze samen de uitdagingen volbrengen. Winnen is daarbij niet het belangrijkste, samen veel plezier hebben wel! De Outdoor Games zijn heel geschikt voor een familie-uitje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Dit programma kan eenvoudig uitgebreid worden met bijvoorbeeld een Workshop Boogschieten, Voetbalgolf of een van onze andere activiteiten. 

Feestelijke afsluiting van uw uitje

Na afloop kun je in onze sfeervolle Pandahut -of op ons ruime terras- terecht voor koffie met gebak, lunch, borrel met of zonder hapjes, en zelfs een gezellige barbecue of uitgebreid buffet. Zo wordt het uitje echt een feest! Lees meer op onze pagina eten&drinken

Praktische informatie Outdoor Games

Inclusief ontvangst met koffie, thee en limonade: 
Kinderen onder 5 jaar gratis
5 t/m 17 jaar, 2 uur € 19,50 ; 1 uur extra € 6,50
vanaf 18 jaar, 2 uur € 25,50 ; 1 uur extra € 8,50

Extra mogelijkheden:

Extra uur Outdoor Games

Extra plezier en uitdaging? Kies dan voor een uur extra Outdoor Games.  € 6,50 p.p. tot 18 jaar; € 8,50 p.p. vanaf 18 jaar.

Voetbalgolf - Footgolf

Voetbalgolf is een combinatie van voetbal en golf. Je speelt met een voetbal en loopt, net als bij golf, een 9 holes baan. In het parcours zijn speelse hindernissen en leuke opdrachten verwerkt, zoals een katapult, slalom en een looping. Je speelt een spannende wedstrijd om de punten.  
Duur 1,5 uur; prijs: € 16,50 . 

Fotoshoot

Na afloop ontvang je een USB-stick met ruim 40 foto's van de mooiste momenten; € 13,50 per groep.

Patat met snack en frisdrank

Versgebakken patat met naar keuze kroket, frikandel of kaassoufflé en blikje fris. Na afloop van het programma in de Pandahut of op het terras; € 5,95 p.p.

Barbecue

Een lekkere en gezellige barbecue in de Pandahut of op ons terras.

- BBQ € 21,50 p.p.
- BBQ luxe € 27,50 p.p.
- BBQ vegetarisch € 21,50 p.p.
- BBQ halal € 27,50 p.p.
- BBQ visassortiment € 29,95 p.p.
- BBQ t/m 14 jaar € 15,- p.p.

Op onze pagina eten en drinken vind je meer informatie.

Arrangement drankje i.c.m. bbq

Onbeperkt bier, wijn, frisdrank, koffie en thee; 2 uur € 11,50 pp

Meer informatie:

Op onze pagina veelgestelde vragen vindt u veel aanvullende informatie.

Close