Moederdag

Moederdag Avontuur

Een leuk avontuur voor het hele gezin

Heerlijk op pad met Moederdag! Trakteer je moeder op een speurtocht vol leuke puzzels en speelse opdrachten. Het hele gezin kan helpen, dus iedereen heeft plezier!  

Lekker puzzelen en leuke opdrachten

In dit leuke Moederdag Avontuur ga je samen op zoek naar een schat! Overal in ons outdoorpark kom je aanwijzingen en uitdagingen tegen die je op weg helpen. Daarbij moet je soms een lastige hindernis nemen. Stukje bij beetje verzamel je alle puzzelstukjes. 

Gezellige Moederdag

Na alle hindernissen en uitdagingen volgt de beloning! Voor iedereen is er koffie, thee, chocomel of frisdrank en een extra verrassing. 

Moederdag praktisch

Zondag 12 mei, starten is mogelijk van 11.00 uur tot 16.00 uur. 
Een nat pak halen mag, maar is niet nodig. 
Het programma duurt ongeveer 2 uur, daarna is er alle tijd om met een drankje lekker na te genieten bij de buitenhaard op ons terras of in de Pandahut.  
Prijs € 9,50 inclusief drankje en een verrassing. 

Reserveer nu: 

pakket

Moederdag Event
Leeftijd: vanaf 4 jr
Minimaal: 2 deelnemers
Duur: 2 uur
Vanaf: € 9,50

Info

Moederdag zonder taart, dat kan niet! 

Alles voor de moederdagtaart is verdwenen en nergens te vinden. Er ontbreekt van alles, zoals stukken taart, garnering en servies.  
Help jij je moeder met zoeken? 

Speuren, puzzelen en opdrachten

De taart vinden valt niet mee; het hele gezin moet meehelpen. Overal in het park kom je aanwijzingen en uitdagingen tegen die je op weg helpen. Daarbij moet je soms een lastige hindernis nemen. Stukje bij beetje verzamel je zo de puzzelstukjes bij elkaar.  
Heb je alles gevonden? 

Moederdag met taart

Als je alle hindernissen hebt genomen en de uitdagingen hebt overwonnen is het tijd voor je beloning. Voor iedereen staat er koffie, thee, chocomel of frisdrank klaar met een heerlijk stuk taart. 

Moederdag praktisch

Zondag 13 mei, starten is mogelijk van 11.00 uur tot 16.00 uur. 
Een nat pak halen mag, maar is niet nodig. 
Het programma duurt ongeveer 2 uur, daarna is er alle tijd om bij de buitenhaard op ons terras of in de Pandahut te genieten van je drankje plus taart. 
Prijs € 9,50 inclusief drankje en taart. 

Extra mogelijkheden:

Meer informatie:

Op onze pagina veelgestelde vragen vindt u veel aanvullende informatie.

Close