Kids Survivals

Kids Survival kinderfeestje 8 t/m 14 jaar 

Feestje vol plezier, sport en avontuur

Actief kinderfeestje in Almere

Bij SEC Survivals weten we precies wat kinderen willen. Een lekker actief feestje in de buitenlucht, met uitdagende activiteiten, en vooral: heel veel plezier!

Plezier staat voorop

Met je eigen groepje vrienden en/of vriendinnen en een enthousiaste begeleider ga je de uitdaging aan met spannende onderdelen in ons outdoorpark. De survival wordt aangepast aan hoe oud en sportief de deelnemers zijn. Zo krijgt iedereen de kans om het beste van zichzelf te laten zien. En denk erom: van survivallen word je vies, heel vies!

Eropuit in de herfstvakantie

In de herfstvakantie hebben we een Open Inschrijving. Dan hanteren we geen minimumaantal, maar kun je alleen of met je broertje, zusje, vriend of buurmeisje komen survivallen. Lees meer
Ook kan je dit jaar voor het eerst bij ons op kamp! Lees er meer over bij het Bushcraft Vakantiekamp hieronder. 

Tips voor een geslaagd kinderfeestje

Twijfel je vanwege het weer? Wij bieden een goed weer garantie.
Maak je feestje compleet met een fotoshoot, eten en drinken of andere leuke extra's. Meer informatie lees je bij de arrangementen hieronder.

Pietensurvival

Een Pieten kinderfeestje vol plezier!

Leer klimmen, klauteren en pakjes bezorgen als een echte Piet in deze leuke Pietensurvival!

Pietentraining door Survival Piet

Als op 15 november Sinterklaas weer in het land is, moeten de Pieten flink gaan trainen om alle pakjes te bezorgen. Bij SEC Survivals worden ze gedrild door de Survival Pieten. Maar die kunnen jou en je vriendjes/vriendinnetjes ook opleiden..

WK Survival

Speelse survival met WK-thema!

Ook bij SEC Survivals zijn we aangestoken met het WK-voetbalvirus. Ons outdoorpark kleurt oranje en we hebben de normale Kids Survival een WK-makeover gegeven. Ideaal voor iedere voetballiefhebber!

Workshop Boogschieten jeugd

Ook Robin Hood begon als amateur!

Oefen je focus en precisie

Lukt het jou om de roos te raken? Dat leer je in deze leuke workshop!

Onder begeleiding van een deskundig instructeur ga je leren schieten met een handboog. Eerst maken we afspraken over de veiligheid, en leer je de techniek van het handboogschieten. Daarna schiet je een aantal oefenpijlen. De instructeur geeft aanwijzingen en probeert je schiethouding te verbeteren. Na een aantal pijlen zul je merken dat je steeds beter schiet!

Workshop Boog maken & Boogschieten

Maak je eigen boog en leer ermee schieten!

Workshop Boog maken

Je gaat een boog maken die vroeger werd gebruikt om op wild te jagen. De oude Grieken en Romeinen gebruikten al bogen en ook in de Middeleeuwen werden pijl en boog veel gebruikt, zowel in veldslagen als voor de jacht. 

Tegenwoordig wordt de boog gebruikt voor sport en spel. En dat is precies waarvoor wij een boog gaan maken. 

Workshop Boog maken & Survival

Maak je eigen boog en neem 'm mee op survival!

Afwisselend en actief kinderfeestje

Een feestje vol plezier, sport en avontuur. Wie wil dat nou niet? Met je vrienden en vriendinnen ga je op avontuur in ons outdoorpark. En om te beginnen ga je je eigen boog maken!

Workshop Boog maken

Je gaat een boog maken die vroeger werd gebruikt om op wild te jagen. De oude Grieken en Romeinen gebruikten al bogen en ook in de Middeleeuwen werden pijl en boog veel gebruikt, zowel in veldslagen als voor de jacht. 

Avondsurvival Kids

Actief avondprogramma bij fakkellicht

Met je eigen groepje vrienden en/of vriendinnen en een enthousiaste begeleider ga je op avontuur in ons outdoorpark. 's Avonds wordt het extra spannend als het donker wordt! 

Op survival in ons outdoorpark

Met fakkels en zaklantaarns wordt het terrein verlicht. Daar ga je de uitdaging aan met onderdelen als kundabaan, junglebrug, camotunnels, hindernisbanen, boogschieten, spaghettibrug, en meer! 

Kids Survival XL (extra uitdagend)

Outdoor uitdaging met low-rope en boogschieten

Extra actief kinderfeestje in Almere

Voor de echte outdoor-liefhebbers hebben we de Kids Survival XL. Hiervoor moet je wel van sport houden en 12 jaar of ouder zijn.
Het programma duurt 3,5 uur en bestaat uit twee delen: Eerst een pittig low-rope-parcours en na de pauze een workshop boogschieten.

Kids Survival

Avontuurlijke survival voor kinderen

Het leukste survival kinderfeestje

Met je eigen groepje vrienden en/of vriendinnen en een enthousiaste begeleider ga je de uitdaging aan met spannende onderdelen in ons outdoorpark. Wij hebben tientallen onderdelen om uit te kiezen, zoals boogschieten, klimwand, apenswing, junglebrug, brancardrace, kundabaan, camotunnels en meer!

Kids Wintersurvival met kampvuur

Warme survival met kampvuur en chocomel

In de winter suf binnen blijven? Ik dacht het niet! Wij gaan lekker naar buiten met deze actieve Wintersurvival. 

Winter kinderfeestje vol actie en plezier

Bij SEC Survivals Almere kan je het hele jaar door leuke en spannende survivals doen. In de winter doen we geen wateronderdelen - brr.. veel te koud!

Pagina's

pakket

Bushcraft Vakantiekamp
Leeftijd: 8 t/m 14 jaar
Minimaal: 1
Duur: 3 dagen (21, 22 & 23 okt)
Extra:
Vanaf: € 195,- p.p.

Info

Deze herfstvakantie vergeet je nooit meer!

In dit Bushcraft Vakantiekamp zorg je voor je eigen eten en bouw je je eigen schuilplaats. Drie dagen lang zit je midden in het bos, zonder ouders en met een leuke en enthousiaste begeleider. Dat is nog eens een avontuurlijke herfstvakantie!

Leer te overleven in de natuur

Je leert allerlei vaardigheden die je nodig hebt om te overleven in de natuur: eetbare planten zoeken en koken, een kampvuur maken, een schuilplek opzetten, touwknopen, met een kompas lopen, en nog veel meer.

Natuurlijk zijn er voorzieningen in de buurt waar we gebruik van maken als het nodig is. Maar de uitdaging is om zoveel mogelijk in, met en van de natuur te leven. Onze ervaren begeleider zorgt ervoor dat je een hele bende leert – en natuurlijk superveel plezier hebt! 

Kamp vol avontuur en plezier

Het vakantiekamp is super avontuurlijk, je maakt een bende nieuwe vrienden en hebt heel veel plezier. Want je leert niet alleen veel, je gaat ook lekker survivallen, boogschieten en vlotvaren op je eigen gebouwde vlot. Natuurlijk lekker slapen in het bos, en helemaal geen ouders om je heen!

Praktische informatie

Het Buscraft Vakantiekamp is geschikt voor stoere jongens en meiden van 8 t/m 14 jaar. Je kan met iemand anders komen, of alleen - want vrienden maak je hier sowieso!

Het kamp begint woensdagochtend 21 oktober en eindigt vrijdagavond 23 oktober. Op de laatste avond kunnen de ouders gezellig mee-eten. 

Als je boekt, krijg je per mail een uitgebreide uitleg van de dingen die je mee moet nemen. 

De kinderen staan altijd onder de supervisie van een ervaren outdoorbegeleider. 

Extra mogelijkheden:

Meer informatie:

Op onze pagina veelgestelde vragen vindt u veel aanvullende informatie.

Halloween Spookwandeling
Leeftijd:
Minimaal: 2 deelnemers
Duur: ca. 1 uur
Extra: eten en drinken
Vanaf: € 4,50 p.p.

Info

Gezellig samen griezelen!

In het donkere bos van Almeerderhout is het tijdens Halloween niet helemaal pluis. Griezelige wezens, onverwachte gebeurtenissen en spookachtige verschijningen maken het bos onveilig. Durf jij door het bos te wandelen?

Spannende wandeling door het bos

Op zaterdag 31 oktober spookt het in het bos rond SEC Survivals. Vanaf 18:30 kun je zelf meemaken wat voor vreemde verschijningen rondwaren – als je durft! Met een magisch armbandje ben je beschermd tegen het grootste gevaar, maar spannend blijft het natuurlijk wel.

Praktische informatie

Reserveer voor de spookwandeling via “Boek Nu”. Vanaf 18:30 is er elke 5 minuten een startmoment; de wandeling duurt ongeveer een uur.

Ben je jonger dan 10 jaar, breng dan iemand van 18 jaar of ouder die met je mee wil griezelen. 

Na afloop is er warme chocomel of glühwein met wat lekkers bij het kampvuur. 

Extra mogelijkheden:

Patat met snack en frisdrank

Versgebakken patat met naar keuze kroket, frikandel of kaassoufflé en blikje fris. Na afloop van het programma in de Pandahut of op het terras; € 5,50 p.p.

Survivalburger

Hamburger van de bbq met broodje en saus, naar keuze in de pauze of na afloop. Dit is geen maaltijd maar een stevig tussendoortje; € 1,50 p.p.

Meer informatie:

Op onze pagina veelgestelde vragen vindt u veel aanvullende informatie.

Kids Survival
Leeftijd: 8 t/m 14 jr
Minimaal: 6 deelnemers
Duur: 2 of 3 uur
Extra: fotoshoot, extra uur survival, oorkondes, eten en drinken naar keuze
Vanaf: € 13,50

Info

Avontuurlijke survival voor kinderen

Het leukste survival kinderfeestje

Met je eigen groepje vrienden en/of vriendinnen en een enthousiaste begeleider ga je de uitdaging aan met spannende onderdelen in ons outdoorpark. Wij hebben tientallen onderdelen om uit te kiezen, zoals boogschieten, klimwand, apenswing, junglebrug, brancardrace, kundabaan, camotunnels en meer!

Herfst en winter

In de herfst en winter worden de activiteiten aangepast aan het weer. Dan doen we geen wateronderdelen en zorgen we dat je lekker warm blijft. Is het weer ineens heel slecht? Maak dan gebruik van onze goed weer garantie!

Plezier voor iedereen

Het is altijd super spannend en actief, maar plezier staat voorop. Ook als je niet zo sportief bent, beleef je bij SEC Survivals in Almere een onvergetelijke dag.  De survivaltocht wordt aangepast aan jouw motoriek en leeftijd. Wij zorgen dat iedereen plezier heeft! 

Praktische informatie

Het basisarrangement is 2 uur, wil je meer outdoor? Boek dan een uur extra. 
De ouders gaan niet mee, maar kunnen wel meekijken vanaf een speciaal uitkijkpunt.
Inclusief: 1 x drinken, 1 x snoep, en voor de jarige een mooie oorkonde.

Extra mogelijkheden:

Extra uur Kidssurvival

Naast het basisarrangement kun je een extra uur outdoor boeken. Zodat je meer onderdelen kunt doen en nog meer plezier kunt hebben! € 4,00 p.p.

Patat met snack en limonade

Onbeperkt patat en limonade met naar keuze kroket, frikandel of kaassoufflé. Na afloop van het programma in de Pandahut of op het terras; € 4,95 p.p.

Survivalburger

Hamburger van de bbq met broodje en saus, naar keuze in de pauze of na afloop. Dit is geen maaltijd maar een stevig tussendoortje; € 1,50 p.p.

Fotoshoot

Na afloop ontvangt u een cd met ruim 40 foto's van de mooiste momenten; € 12,50 per groep.

Oorkonde

De jarige ontvangt na afloop een oorkonde, dat is bij de prijs inbegrepen. U kunt extra oorkondes bestellen á € 1,50 p.p.

Uitnodigingen

Kijk op onze pagina uitnodigingen om zelf een leuke uitnodiging te maken voor uw kinderfeestje.

Meer informatie:

Op onze pagina veelgestelde vragen vindt u uitgebreide aanvullende informatie.

Kids Survival XL (extra uitdagend)
Leeftijd: 12 t/m 18 jr
Minimaal: 6 deelnemers
Duur: 3 1/2 uur
Extra: fotoshoot, oorkondes, eten en drinken naar keuze
Vanaf: € 22,50

Info

Outdoor uitdaging met low-rope en boogschieten

Extra actief kinderfeestje in Almere

Voor de echte outdoor-liefhebbers hebben we de Kids Survival XL. Hiervoor moet je wel van sport houden en 12 jaar of ouder zijn.
Het programma duurt 3,5 uur en bestaat uit twee delen: Eerst een pittig low-rope-parcours en na de pauze een workshop boogschieten.

Herfst en winter

Dit arrrangement is geschikt voor elk weertype, want we blijven hoog en droog. Is het weer toch te slecht? Maak dan gebruik van onze goed weer garantie!

Low-rope parcours

Na ontvangst beginnen we met een warming-up, want bij een low-rope-parcours heb je al je spieren nodig. Een low-rope-parcours is een surivaltocht over een hindernisbaan op hoogte met veel uitdagingen zoals wiebelende brug, touwbruggen, touwnetten en touwladders. De instructeur leert je hoe je alle uitdagingen kunt overwinnen en zal tips geven hoe je snel en soepel het parcours kunt nemen.

Als je uitgeput bent van het klimmen, zwaaien en overstappen doen we eerst een cooling-down en nemen dan een pauze met een drankje naar keuze en een survivalburger. Niet te lang, want de boogschietbaan wacht al op je.

Workshop boogschieten

Boogschieten is een heel leuke sport die je snel onder de knie krijgt. Na een paar oefenpijlen zul je merken dat je al (bijna) de roos weet te raken. We leren je om veilig en nauwkeurig te schieten. Daarna kan je je vaardigheden showen in een wedstrijdje! 

Inclusief 1x drinken en een survivalburger tijdens de pauze.

Extra mogelijkheden:

Patat met snack en limonade

Onbeperkt patat en limonade met naar keuze kroket, frikandel of kaassoufflé. Na afloop van het programma in de Pandahut of op het terras; € 4,95 p.p.

Fotoshoot

Na afloop ontvangt u een cd met ruim 40 foto's van de mooiste momenten; € 12,50 per groep.

Oorkonde

De jarige ontvangt na afloop een oorkonde, dat is bij de prijs inbegrepen. U kunt extra oorkondes bestellen á € 1,50 p.p.

Uitnodigingen

Kijk op onze pagina uitnodigingen om zelf een leuke uitnodiging te maken voor uw kinderfeestje.

Meer informatie:

Op onze pagina veelgestelde vragen vindt u uitgebreide aanvullende informatie

Kids Wintersurvival met kampvuur
Leeftijd: 8 t/m 14 jr
Minimaal: 6 deelnemers
Duur: 2 1/2 uur
Extra: fotoshoot, extra uur survival, oorkondes, eten en drinken naar keuze
Vanaf: € 17,00

Info

Warme survival met kampvuur en chocomel

In de winter suf binnen blijven? Ik dacht het niet! Wij gaan lekker naar buiten met deze actieve Wintersurvival. 

Winter kinderfeestje vol actie en plezier

Bij SEC Survivals Almere kan je het hele jaar door leuke en spannende survivals doen. In de winter doen we geen wateronderdelen - brr.. veel te koud!

Nee, we rennen onszelf warm met de kundabaan en brancardrace, doen een wedstrijdje boogschieten, klauteren rond op het low-rope-parcours.. en ontdekken nog veel meer leuke onderdelen op het mooie winterse terrein. Zo word je vanzelf warm!

Na afloop gaan we gezellig napraten bij het kampvuur met marshmellows en een kop dampende chocolademelk. 

Plezier bij elk weertype

De activtiteiten worden altijd aangepast aan de leeftijd van de deelnemers en de weersomstandigheden. Ook bij slechter weer is een survival nog erg leuk! Vindt u het weer toch te slecht? Kies dan voor onze goed weer garantie.

Praktische informatie

Het arrangement duurt 2,5 uur; wil je langer outdoorplezier? Boek dan een uur extra!

Inclusief warme chocolademelk en snoep, en speciaal voor de jarige een mooie oorkonde.

Ouders gaan vanwege de veiligheid niet mee.

Deze Wintersurvival is te boeken van 1 oktober tot 1 april.

Extra mogelijkheden:

Extra uur Kidssurvival

Naast het basisarrangement kun je een extra uur outdoor boeken. Zodat je meer onderdelen kunt doen en nog meer plezier kunt hebben! € 4,00 p.p.

Patat met snack en limonade

Onbeperkt patat en limonade met naar keuze kroket, frikandel of kaassoufflé. Na afloop van het programma in de Pandahut of op het terras; € 4,95 p.p.

Survivalburger

Hamburger van de bbq met broodje en saus, naar keuze in de pauze of na afloop. Dit is geen maaltijd maar een stevig tussendoortje; € 1,50 p.p.

Fotoshoot

Na afloop ontvangt u een cd met ruim 40 foto's van de mooiste momenten; € 12,50 per groep.

Oorkonde

De jarige ontvangt na afloop een oorkonde, dat is bij de prijs inbegrepen. U kunt extra oorkondes bestellen á € 1,50 p.p.

Uitnodigingen

Kijk op onze pagina uitnodigingen om zelf een leuke uitnodiging te maken voor uw kinderfeestje.

Meer informatie:

Op onze pagina veelgestelde vragen vindt u uitgebreide aanvullende informatie.

Stokbrood bakken & Survival
Leeftijd: 8 t/m 14 jr
Minimaal: 6 deelnemers
Duur: 3 uur
Extra: fotoshoot, oorkondes, eten en drinken naar keuze
Vanaf: € 19,50

Info

Een smakelijke en actieve dag vol plezier!

Dit programma bestaat uit twee delen. Eerst bak je je eigen stokbrood met worstje in een knisperend kampvuur, en daarna ga je op survival in ons outdoorpark. 

Stokbrood bakken boven het kampvuur

Eerst zorgen we voor een lekker kampvuur dat warm genoeg is om brood in te kunnen bakken. Je gaat op zoek naar een mooie stok waar je straks je deeg op moet doen. Met meel en water kneed je een deeg, draait dat op je stok en langzaam laat je het stokbrood bakken boven het vuur. Ondertussen verwarmen we de hotdogs. We laten het brood even afkoelen, vervangen de stok door het worstje en je geniet van je eigen versgebakken stokbrood met hotdog. 

Avontuurlijke survival

Als we klaar zijn met eten hebben we genoeg energie voor een spannende survival. Je gaat met je eigen groep en een enthousiaste begeleider verschillende onderdelen doen, bijvoorbeeld boogschieten, camotunnels, apenswing, bandenpyramide, brancardrace en Kundabaan. We zorgen dat de activiteiten passen bij hoe oud en sportief je bent. Zo heeft iedereen plezier!

Na afloop praten we gezellig na bij het kampvuur met heerlijke warme chocolademelk.

Herfst en winter

In de herfst en winter worden de survivalonderdelen aangepast aan het weer. Dan doen we geen wateronderdelen en zorgen we dat iedereen lekker warm blijft. Is het weer toch te slecht? Maak dan gebruik van onze goed weer garantie!

Praktische informatie

Vanwege de veiligheid gaan ouders niet mee. 
Inclusief zelfgebakken broodje met hotdog, warme chocolademelk, 1x snoep en speciaal voor de jarige een mooie oorkonde.

Extra mogelijkheden:

Patat met snack en limonade

Onbeperkt patat en limonade met naar keuze kroket, frikandel of kaassoufflé. Na afloop van het programma in de Pandahut of op het terras; € 4,95 p.p.

Survivalburger

Hamburger van de bbq met broodje en saus, naar keuze in de pauze of na afloop. Dit is geen maaltijd maar een stevig tussendoortje; € 1,50 p.p.

Fotoshoot

Na afloop ontvangt u een cd met ruim 40 foto's van de mooiste momenten; € 12,50 per groep.

Oorkonde

De jarige ontvangt na afloop een oorkonde, dat is bij de prijs inbegrepen. U kunt extra oorkondes bestellen á € 1,50 p.p.

Uitnodigingen

Kijk op onze pagina uitnodigingen om zelf een leuke uitnodiging te maken voor uw kinderfeestje.

Meer informatie:

Op onze pagina veelgestelde vragen vindt u uitgebreide aanvullende informatie.

Workshop Boog maken & Survival
Leeftijd: 8 t/m 14 jr
Minimaal: 6 deelnemers
Duur: 3 uur
Extra: fotoshoot, oorkondes, eten en drinken naar keuze
Vanaf: € 23,50

Info

Maak je eigen boog en neem 'm mee op survival!

Afwisselend en actief kinderfeestje

Een feestje vol plezier, sport en avontuur. Wie wil dat nou niet? Met je vrienden en vriendinnen ga je op avontuur in ons outdoorpark. En om te beginnen ga je je eigen boog maken!

Workshop Boog maken

Je gaat een boog maken die vroeger werd gebruikt om op wild te jagen. De oude Grieken en Romeinen gebruikten al bogen en ook in de Middeleeuwen werden pijl en boog veel gebruikt, zowel in veldslagen als voor de jacht. 

Tegenwoordig wordt de boog gebruikt voor sport en spel. En dat is precies waarvoor wij een boog gaan maken. 

Om te beginnen gaan we op zoek naar goed materiaal, hout en touw.  Met hulp van de begeleider maak je alles op maat en zet je het stevig vast. Natuurlijk moet de boog er ook goed uitzien, dus we gaan 'm ook nog versieren met stoere tekens. 

Avontuurlijke survival

Dan mét boog op survival, en natuurlijk beginnen we op de boogschietbaan. Wiens zelfgemaakte boog schiet het beste? En weet jij de roos te raken?  

Daarna ga je met je begeleider de rest van ons outdoorterrein verkennen. Klimmend, kruipend en springend ga je over touwbruggen, door camotunnels, over evenwichtsbalken en over hindernisbanen.  We zorgen dat de activiteiten passen bij hoe oud en sportief je bent. Zo heeft iedereen plezier!

Herfst en winter

In de herfst en winter wordt de survival aangepast aan het weer. Dan doen we geen wateronderdelen en zorgen we dat je lekker warm blijft. Is het weer ineens heel slecht? Maak dan gebruik van onze goed weer garantie!

Praktische informatie

Je boog gaat natuurlijk mee naar huis als aandenken.
Ouders gaan vanwege de veiligheid niet mee. 
Inclusief 1x drinken en 1x snoep, plus voor de jarige een mooie oorkonde. 

Extra mogelijkheden:

Fotoshoot

Na afloop ontvangt u een cd met ruim 40 foto's van de mooiste momenten; € 12,50 per groep.

Survivalburger

Hamburger van de bbq met broodje en saus, naar keuze in de pauze of na afloop. Dit is geen maaltijd maar een stevig tussendoortje; € 1,50 p.p.

Patat met snack en limonade

Onbeperkt patat en limonade met naar keuze kroket, frikandel of kaassoufflé. Na afloop van het programma in de Pandahut of op het terras; € 4,95 p.p.

Oorkonde

De jarige ontvangt na afloop een oorkonde, dat is bij de prijs inbegrepen. U kunt extra oorkondes bestellen á € 1,50 p.p.

Uitnodigingen

Kijk op onze pagina uitnodigingen om zelf een leuke uitnodiging te maken voor uw kinderfeestje.

Meer informatie:

Op onze pagina veelgestelde vragen vindt u uitgebreide aanvullende informatie.

Workshop Boog maken & Boogschieten
Leeftijd: 8 t/m 14 jr
Minimaal: 6 deelnemers
Duur: 2 1/2 uur
Extra: fotoshoot, oorkondes, eten en drinken naar keuze
Vanaf: € 22,50

Info

Maak je eigen boog en leer ermee schieten!

Workshop Boog maken

Je gaat een boog maken die vroeger werd gebruikt om op wild te jagen. De oude Grieken en Romeinen gebruikten al bogen en ook in de Middeleeuwen werden pijl en boog veel gebruikt, zowel in veldslagen als voor de jacht. 

Tegenwoordig wordt de boog gebruikt voor sport en spel. En dat is precies waarvoor wij een boog gaan maken. 

Om te beginnen gaan we eerst op zoek naar goed materiaal, hout en touw.  Met hulp van de begeleider maak je alles op maat en zet je het stevig vast. Natuurlijk moet je boog er goed uitzien, dus we gaan het ook nog versieren met stoere tekens.

Workshop Boogschieten

Dan ga je met je eigen boog naar de boogschietbaan. Welke boog schiet het beste? En weet jij de roos te raken?

Dat leer je van onze deskundige instructeur. Eerst maken we afspraken over de veiligheid, en leer je de techniek van het handboogschieten. Daarna schiet je een aantal oefenpijlen. De instructeur geeft aanwijzingen en probeert je schiethouding te verbeteren. Na een aantal pijlen zul je merken dat je steeds beter schiet.

Na de oefensessie wordt het serieus, want dan ga je in een paar rondes voor punten schieten! in de finale probeer je een moeilijk te raken voorwerp kapot te schieten. Je zal zowel met je eigen boog als met echte handbogen schieten. 

Praktische informatie

Natuurlijk gaat je boog mee naar huis als aandenken.
Ouders gaan vanwege de veiligheid niet mee.
Inclusief 1x drinken en 1x snoep. 

Extra mogelijkheden:

Survivalburger

Hamburger van de bbq met broodje en saus, naar keuze in de pauze of na afloop. Dit is geen maaltijd maar een stevig tussendoortje; € 1,50 p.p.

Patat met snack en limonade

Onbeperkt patat en limonade met naar keuze kroket, frikandel of kaassoufflé. Na afloop van het programma in de Pandahut of op het terras; € 4,95 p.p.

Fotoshoot

Na afloop ontvangt u een cd met ruim 40 foto's van de mooiste momenten; € 12,50 per groep.

Uitnodigingen

Kijk op onze pagina uitnodigingen om zelf een leuke uitnodiging te maken voor uw kinderfeestje.

Oorkonde

De jarige ontvangt na afloop een oorkonde, dat is bij de prijs inbegrepen. U kunt extra oorkondes bestellen á € 1,50 p.p.

Meer informatie:

Op onze pagina veelgestelde vragen vindt u uitgebreide aanvullende informatie.

Workshop Boogschieten jeugd
Leeftijd: 8 t/m 18 jr
Minimaal: 6 deelnemers
Duur: 1 uur
Extra: fotoshoot, oorkondes, eten en drinken naar keuze
Vanaf: € 12,50

Info

Ook Robin Hood begon als amateur!

Oefen je focus en precisie

Lukt het jou om de roos te raken? Dat leer je in deze leuke workshop!

Onder begeleiding van een deskundig instructeur ga je leren schieten met een handboog. Eerst maken we afspraken over de veiligheid, en leer je de techniek van het handboogschieten. Daarna schiet je een aantal oefenpijlen. De instructeur geeft aanwijzingen en probeert je schiethouding te verbeteren. Na een aantal pijlen zul je merken dat je steeds beter schiet!

Speelse wedstrijdjes

Dan maken we het spannend met een wedstrijdje! In een paar rondes probeer je voor jezelf of voor je team zoveel mogelijk punten te halen. In de finale ga je tenslotte je pijlen richten op een paar lastige doelwitten. Kan jij ze raken?

Leuke combinaties

De workshop boogschieten kan heel goed worden gecombineerd met een van onze andere leuke activiteiten, zoals: survival, boerengolf, zeskamp, paintball, lasergame, highrope klimmen, en nog veel meer. Ook kan je de dag smakelijk afsluiten met wat lekkers te eten, zoals patat met snack of een survivalburger. 

Extra mogelijkheden:

Fotoshoot

Na afloop ontvangt u een cd met ruim 40 foto's van de mooiste momenten; € 12,50 per groep.

Survivalburger

Hamburger van de bbq met broodje en saus, naar keuze in de pauze of na afloop. Dit is geen maaltijd maar een stevig tussendoortje; € 1,50 p.p.

Patat met snack en limonade

Onbeperkt patat en limonade met naar keuze kroket, frikandel of kaassoufflé. Na afloop van het programma in de Pandahut of op het terras; € 4,95 p.p.

Oorkonde

De jarige ontvangt na afloop een oorkonde, dat is bij de prijs inbegrepen. U kunt extra oorkondes bestellen á € 1,50 p.p.

Uitnodigingen

Kijk op onze pagina uitnodigingen om zelf een leuke uitnodiging te maken voor uw kinderfeestje.

Extra uur Kidssurvival

Naast het basisarrangement kun je een extra uur outdoor boeken. Zodat je meer onderdelen kunt doen en nog meer plezier kunt hebben! € 4,00 p.p.

Meer informatie:

Op onze pagina veelgestelde vragen vindt u veel aanvullende informatie.

Workshop Touwknopen
Leeftijd: 8 t/m 14 jr
Minimaal: 6 deelnemers
Duur: 2 uur
Extra: fotoshoot, extra uur survival, oorkondes, eten en drinken naar keuze
Vanaf: € 15,50

Info

Workshop touwknopen

Wil jij leren hoe je echte knopen maakt? Na deze workshop weet jij precies waar je welke knopen voor gebruikt en hoe je deze maakt!

Leuk en leerzaam kinderfeestje

Ken je de Driepootsjorring, de Paalsteek of de Halve Mastworp? Dit zijn maar een paar van de vele soorten knopen die er bestaan om met touw iets vast te maken. In deze workshop leer je een heleboel verschillende knopen en waar ze handig voor zijn, zoals zeilen, vlotten bouwen, katrollen vastmaken, sprokkelhout bij elkaar binden - en nog veel meer!

Leer knopen op je eigen touwplankje

De workshop begint met een uitleg over de verschillende soorten knopen en hoe ze eruit zien. Dan mag je zelf drie knopen kiezen die je echt goed wilt leren. Deze maak je met een mooi touw op je eigen houten plankje. Na afloop neem je jouw plankje met touwknopen als herinnering mee naar huis. 

Bouw je eigen indianenbrug

Na het oefenen met de knopen gaan we naar buiten. Daar maken we een echte indianenbrug van hout en touw. Dat lukt alleen als je de goede knopen gebruikt en de knopen heel goed maakt. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes bouw je met de kruissjorring en de driepootsjorring zelf een brug, van alleen maar hout en touw. Na het bouwen testen we of de brug sterk genoeg is. Durf jij over je zelfgebouwde brug? 

Praktische informatie

De Workshop Touwknopen duurt 2 uur. 

Inclusief 1 x drinken, 1 x snoep, en voor de jarige een mooie oorkonde.

Extra mogelijkheden:

Fotoshoot

Na afloop ontvangt u een cd met ruim 40 foto's van de mooiste momenten; € 12,50 per groep.

Oorkonde

De jarige ontvangt na afloop een oorkonde, dat is bij de prijs inbegrepen. U kunt extra oorkondes bestellen á € 1,50 p.p.

Extra uur Kidssurvival

Naast het basisarrangement kun je een extra uur outdoor boeken. Zodat je meer onderdelen kunt doen en nog meer plezier kunt hebben! € 4,00 p.p.

Survivalburger

Hamburger van de bbq met broodje en saus, naar keuze in de pauze of na afloop. Dit is geen maaltijd maar een stevig tussendoortje; € 1,50 p.p.

Patat met snack en limonade

Onbeperkt patat en limonade met naar keuze kroket, frikandel of kaassoufflé. Na afloop van het programma in de Pandahut of op het terras; € 4,95 p.p.

Uitnodigingen

Kijk op onze pagina uitnodigingen om zelf een leuke uitnodiging te maken voor uw kinderfeestje.

Meer informatie:

Op onze pagina veelgestelde vragen vindt u veel aanvullende informatie.