Halloween Spookwandeling

Halloween Spookwandeling

In het donkere bos van Almeerderhout is het tijdens Halloween niet helemaal pluis. Griezelige wezens, onverwachte gebeurtenissen en spookachtige verschijningen maken het bos onveilig. Durf jij het bos in te wandelen?

Halloween Almere, durf jij? 

Op zaterdag 26 oktober is het bos rond Outdoorpark SEC Survivals gevuld met griezelige wezens, zombies, onverklaarbare verschijnselen en angstaanjagende geluiden.

Vanaf 18.30 uur kun je dit zelf meemaken als je tenminste door het bos durft te wandelen. Met een magisch armbandje ben je beschermd tegen groot gevaar, maar spannend blijft het natuurlijk wel.

Praktische informatie

De wandeling duurt ongeveer 1 uur, iedere 2 minuten kan je van start gaan.

Ben je jonger dan 10 jaar, neem dan iemand van 18 jaar of ouder mee die met je mee wil griezelen. 

Het is natuurlijk extra leuk als je verkleed komt, maar dat is geheel vrijblijvend. 

Reserveer nu:

pakket

Halloween Spookwandeling
Leeftijd:
Minimaal: 2 deelnemers
Duur: ca. 1 uur
Vanaf: € 5,50 p.p.

Info

Halloween Spookwandeling Almere

Gezellig samen griezelen!

In het donkere bos van Almeerderhout is het tijdens Halloween niet helemaal pluis. Griezelige wezens, onverwachte gebeurtenissen en spookachtige verschijningen maken het bos onveilig. Durf jij door het bos te wandelen?

Spannende wandeling door het bos

Op zaterdag 27 oktober spookt het in het bos rond SEC Survivals. Vanaf 18:30 kun je zelf meemaken wat voor vreemde verschijningen rondwaren – als je durft! Met een magisch armbandje ben je beschermd tegen het grootste gevaar, maar spannend blijft het natuurlijk wel.

Praktische informatie

Reserveer voor de spookwandeling via “Boek Nu”. Vanaf 18:30 is er elke 5 minuten een startmoment; de wandeling duurt ongeveer een uur.

Ben je jonger dan 10 jaar, breng dan iemand van 18 jaar of ouder die met je mee wil griezelen. 

Na afloop is er warme chocomel of glühwein met wat lekkers bij het kampvuur. 

Extra mogelijkheden:

Patat met snack en frisdrank

Versgebakken patat met naar keuze kroket, frikandel of kaassoufflé en blikje fris. Na afloop van het programma in de Pandahut of op het terras; € 5,95 p.p.

Survivalburger

Hamburger van de bbq met broodje en saus, naar keuze in de pauze of na afloop. Dit is geen maaltijd maar een stevig tussendoortje; € 2,00 p.p.

Meer informatie:

Op onze pagina veelgestelde vragen vindt u veel aanvullende informatie.

Close