Familie Survival

Familie Survival, actief uitje met hele familie

Gezellig en actief uitje in de natuur

Outdoorpark SEC Survivals biedt knallende avonturen en spetterende uitdagingen voor alle leeftijden! Balanceer over de apenswing en junglebrug, neem de pijl en boog ter hand en schiet dat schot in de roos of schraap je voedsel bij elkaar met een natuurwandeling.

Een avontuurlijk uitje voor een actief gezin

Houdt je gezin wel van een beetje avontuur en actie? Kom dan survivallen in Almere. De hele familie gaat de uitdaging aan met boogschieten, junglebrug, hindernisbaan, camotunnels, en nog veel meer. Een survival is altijd spannend en actief, maar plezier staat voorop. De outdoorbegeleider houdt rekening met de wensen en mogelijkheden van de deelnemers.

Uijte voor het hele gezin, van jong tot oud

De focus ligt primair op het plezier van de kinderen, maar de volwassenen komen zeer zeker ook aan hun trekken! Zo wordt het voor jong en oud een fantastische belevenis. En met een hapje en drankje op het terras of in de Pandahut maak je er een onvergetelijk dagje uit van. 

Dit arrangement heeft minimaal zes deelnemers. Is je familie niet zo groot, nodig dan gerust vrienden, vriendinnetjes, buren of andere kennissen uit! 

pakket

Familie Survival
Leeftijd: vanaf 5 jr
Minimaal: 6 deelnemers
Duur: 2 uur
Vanaf: € 17,50 / € 22,50

Info

Een gezellig uitje voor een actieve familie

Op avontuur in ons outdoorpark

De hele familie gaat de uitdaging aan met boogschieten, junglebrug, hindernisbaan, camotunnels, en nog veel meer. In deze survival gaan volwassenen en kinderen samen op avontuur. Een survival is altijd spannend en actief, maar plezier staat voorop. 

Herfst en winter

In de herfst en winter worden de activiteiten aangepast aan het weer. Dan doen we geen wateronderdelen en zorgen we dat je lekker warm blijft. Is het weer ineens heel slecht? Maak dan gebruik van onze goed weer garantie!

Plezier voor iedereen

Onze outdoorbegeleider houdt rekening met de wensen en mogelijkheden van de deelnemers. De focus ligt primair op het plezier van de kinderen, maar de volwassenen komen zeer zeker ook aan hun trekken! Zo wordt het voor jong en oud een fantastische belevenis. 

Praktische informatie

Minimaal zes deelnemers. Is je familie niet zo groot, nodig dan gerust vriendjes, vriendinnetjes, buren of andere bekenden uit!

Dit arrangement kost € 17,50 voor deelnemers t/m 17 jaar; € 22,50 vanaf 18 jaar. 

Extra mogelijkheden:

Extra uur Survival

Meer plezier en uitdaging? Kies dan voor een uur extra outdoor. € 6,50 p.p. tot 18 jaar; € 8,50 p.p. vanaf 18 jaar.

Fotoshoot

Na afloop ontvang je een USB-stick met ruim 40 foto's van de mooiste momenten; € 13,50 per groep.

Survivalburger

Hamburger van de bbq met broodje en saus, naar keuze in de pauze of na afloop. Dit is geen maaltijd maar een stevig tussendoortje; € 2,00 p.p.

Patat met snack en frisdrank

Versgebakken patat met naar keuze kroket, frikandel of kaassoufflé en blikje fris. Na afloop van het programma in de Pandahut of op het terras; € 5,95 p.p.

Barbecue

Een lekkere en gezellige barbecue in de Pandahut of op ons terras.

- BBQ € 21,50 p.p.
- BBQ luxe € 27,50 p.p.
- BBQ vegetarisch € 21,50 p.p.
- BBQ halal € 27,50 p.p.
- BBQ visassortiment € 29,95 p.p.
- BBQ t/m 14 jaar € 15,- p.p.

Op onze pagina eten en drinken vind je meer informatie.

Meer informatie:

Op onze pagina veelgestelde vragen vindt u veel aanvullende informatie.

Close