Boerengolf

Boerengolf in de polder van Flevoland

Plezier voor jong en oud!

Een ontspannen activiteit voor alle leeftijden

Boerengolf is een heerlijke bezigheid in de buitenlucht. Het is voor alle leeftijden geschikt en erg gezellig. Humor is belangrijker dan winnen en ervaring is niet nodig.

Boerengolf Almere

Boerengolf is een speelse variant op het echte golfspel. De club bestaat uit een klomp aan een stok en de bal is enkele maten groter dan de gewone golfbal. De green is een grasveld met holes die in zo min mogelijk slagen moeten worden gehaald. Tijdens het parcours komt u leuke uitdagingen tegen waarmee u extra slagen kunt verdienen. Onze "caddy" zorgt dat alles soepel verloopt.

Voor uw familieuitje, bedrijfsfeest of vrijgezellenfeestje

Boerengolf kan gespeeld worden door groepen vanaf 12 personen. De groep wordt opgedeeld in kleine groepjes van maximaal 6 deelnemers, zodat tegen elkaar wordt gespeeld om de medaille.

Leuke combinaties met Boerengolf

Boerengolf is goed te combineren met onze andere activiteiten zoals survival, boogschieten, paintball, lunch of bbq. Deze activiteiten kunnen naast elkaar plaatsvinden, bijvoorbeeld als binnen een groep verschillende wensen bestaan. Of na elkaar, zodat een afwisselend programma ontstaat.
 

pakket

Boerengolf
Leeftijd: vanaf 8 jr
Minimaal: 12 deelnemers
Duur: 1 uur
Vanaf: € 14,50 / € 16,50

Info

Ontspannen uitje voor jong en oud

Boerengolf is een leuke en ontspannen activiteit in de buitenlucht. Het is voor alle leeftijden geschikt en erg gezellig. Humor is belangrijker dan winnen.

Boerengolf in Almere

Boerengolf is een speelse variant op het echte golfspel, de club bestaat uit een klomp aan een stok en de bal is enkele maten groter. De green is een grasveld met holes die in zo min mogelijk slagen moeten worden gehaald. Tijdens het parcours kom je leuke uitdagingen tegen waarmee je extra slagen kunt verdienen. Onze “caddy” zorgt dat alles soepel verloopt.

Boerengolf kan gespeeld worden vanaf 12 personen. De groep wordt opgedeeld in groepjes van maximaal 6 deelnemers zodat tegen elkaar gespeeld kan worden om de eerste prijs.

Plezier voor iedereen

Boerengolf is goed te combineren met één van onze andere activiteiten, zoals survival, boogschieten, paintball, lunch of bbq. Deze activiteiten kunnen naast elkaar plaatsvinden, bijvoorbeeld als binnen een groep verschillende wensen bestaan. Of na elkaar, zodat een afwisselend programma ontstaat. Zo heeft iedereen plezier!

Inclusief ontvangst met koffie en thee.
Deelnemers tot 18 jaar : € 14,50 p.p.
Deelnemers vanaf 18 jaar : € 16,50 p.p.

Extra mogelijkheden:

Fotoshoot

Na afloop ontvang je een USB-stick met ruim 40 foto's van de mooiste momenten; € 13,50 per groep.

Patat met snack en frisdrank

Versgebakken patat met naar keuze kroket, frikandel of kaassoufflé en blikje fris. Na afloop van het programma in de Pandahut of op het terras; € 5,95 p.p.

Barbecue

Een lekkere en gezellige barbecue in de Pandahut of op ons terras.

- BBQ € 21,50 p.p.
- BBQ luxe € 27,50 p.p.
- BBQ vegetarisch € 21,50 p.p.
- BBQ halal € 27,50 p.p.
- BBQ visassortiment € 29,95 p.p.
- BBQ t/m 14 jaar € 15,- p.p.

Op onze pagina eten en drinken vind je meer informatie.

Meer informatie:

Op onze pagina veelgestelde vragen vindt u veel aanvullende informatie.

Close