Kanovaren in Almere

Kanovaren in Almere

Kanotocht, kanofeestje, kanosport, kano verhuur

Als outdoororganisatie in Almere kunnen we natuurlijk niet zonder wateractiviteiten. Ons Outdoorpark is omgeven door water, een perfecte kans voor kanoliefhebbers. Zo ligt vlakbij ons een prachtig meertje, omgeven door een mooi grasveld, aan de rand van het bos. 

Watersport en waterplezier - voor iedereen wat wils! 

Voor een kanotocht is het Outdoorpark een uitstekende uitvalsbasis, met aan alle kanten water. Gezellig met familie, vrienden of collega's op stap? Bekijk dan Almere vanaf het water met onze prachtige kanotocht. 

Op zoek naar een spetterend kinderfeestje? Kies dan voor ons Kano Kinderfeestje; plezier gegarandeerd! 

Liever in alle vrijheid op ontdekkingstocht? Wij verhuren ook kano's. Ook hier geldt: wel even reserveren. Zie hieronder. 

pakket

Kanotocht Blauw-Groen
Leeftijd: vanaf 8 jr
Minimaal: 8 deelnemers
Duur: 3 uur
Vanaf: € 22,50 / € 27,50

Info

Mooie kanotocht in de natuur

Ontdek Almere vanaf het water

De kanotocht is een leuke en originele manier om de omgeving te verkennen en gezellig actief bezig te zijn. Je ontdekt mooie uitzichten en vaart over sprookjesachtige plassen, en je beleeft ook het stadse Almere met haar prachtige skyline. Een actieve tocht vol afwisseling!

Kanovaren bij SEC Survivals

Je stapt op bij SEC Survivals, waar een ervaren begeleider de instructie geeft en de route doorneemt. Iedereen krijgt een zwemvest en een kaartje van de omgeving; je kunt een tonnetje huren om te zorgen dat je spullen droog blijven. Standaard gaat er per groep een begeleider mee, zodat je niet hoeft te letten op de route en gewoon kunt genieten van de kanotocht. De begeleider weet de mooie plekjes te vinden en kan je een en ander vertellen over de omgeving.

Je vaart langs mooie woonboten, speurt naar knaagsporen van bevers, hebt uitzicht op de kasteelruïne en de skyline van Almere-Stad, vaart door een zelfbedieningssluis, en gaat via een kronkelende wetering naar een prachtige plas - een onbekend juweeltje. Tussendoor zijn er mooie plekken om even aan te meren en te pauzeren, als daar behoefte aan is. Dan ga je weer door een sluisje en keer je langzaam door het groen weer terug naar SEC Survivals.

Uitdagend, maar voor iedereen geschikt

De kanotocht is een uitdagende activiteit. Je vaart niet stroomafwaarts, dus moet zelf wel wat moeite doen! Voor deelnemers die wat minder sportief zijn, kan de tocht worden aangepast: we kunnen een of meerdere meer-persoonskano's inzetten, zodat de krachten worden verdeeld, of je vaart een aangepaste route: net zo mooi, maar wat minder pittig. Zo heeft iedereen plezier!

Vul je kanotocht naar eigen keuze aan met eten en drinken (lees meer) of een extra activiteit zoals boerengolf, boogschieten, zeskamp.  
Het arrangement is inclusief ontvangst met koffie en thee.
Kanotocht Blauw-Groen € 22,50 tot 18 jaar, € 27,50 vanaf 18 jaar. .

Extra mogelijkheden:

Patat met snack en frisdrank

Versgebakken patat met naar keuze kroket, frikandel of kaassoufflé en blikje fris. Na afloop van het programma in de Pandahut of op het terras; € 5,95 p.p.

Barbecue

Een lekkere en gezellige barbecue in de Pandahut of op ons terras.

- BBQ € 21,50 p.p.
- BBQ luxe € 27,50 p.p.
- BBQ vegetarisch € 21,50 p.p.
- BBQ halal € 27,50 p.p.
- BBQ visassortiment € 29,95 p.p.
- BBQ t/m 14 jaar € 15,- p.p.

Op onze pagina eten en drinken vind je meer informatie.

Meer informatie:

Op onze pagina veelgestelde vragen vindt u veel aanvullende informatie.

Close

Kano Kinderfeestje
Leeftijd: 8-18 jaar
Minimaal: 8 deelnemers
Duur: 2 uur
Vanaf: € 18,50

Info

Waterplezier voor iedereen!

Kano kinderfeestje in Almere

We beginnen met een speelse instructie zodat iedereen echt kapitein op zijn eigen boot is. Er zijn ervaren begeleiders die alles goed uitleggen en voordoen. Daarna gaan we stukjes varen en doen we spelletjes, leuke wedstrijdjes en avontuurlijke speuropdrachten. Wat denk je van kano-basketbal, lintenspel, handicaprace, hindernisparcours en slalommen? 

De tijdsindeling en inhoud passen we aan op de leeftijd, motoriek en ervaring van de deelnemers. We zorgen dat het voor iedereen leuk is, want plezier staat altijd voorop.

Praktisch

Van de deelnemers wordt verwacht dat ze minimaal zwemdiploma A hebben. Tijdens het varen dragen alle kinderen een zwemvest.
De prijs is inclusief 1x limonade en 1x snoep, en voor de jarige een outdoor-medaille. Bij kanofeestjes worden geen fotoshoots aangeboden. Je kunt vanaf een uitkijkplek in de directe omgeving wel zelf foto's maken.

Extra mogelijkheden:

Patat met snack en limonade

Onbeperkt patat en limonade met naar keuze kroket, frikandel of kaassoufflé. Na afloop van het programma in de Pandahut of op het terras; € 5,50 p.p.

Medaille

De jarige ontvangt na afloop een outdoor-medaille, deze is bij de prijs inbegrepen. Je kan extra medailles bestellen á € 1,50 p.p.

Meer informatie:

Op onze pagina veelgestelde vragen vindt u uitgebreide aanvullende informatie.

Close

Kano huren
Leeftijd: vanaf 8 jr
Minimaal: 2
Duur: 2 uur
Vanaf: € 8,00

Info

Wil je Almere vanaf het water ontdekken? Huur een kano en ga lekker op pad. Er is zoveel te beleven in en om Almere. 

Een zwemdiploma is vereist en vergeet niet een legitimatie mee te nemen. 

 

Extra mogelijkheden:

Meer informatie:

Op onze pagina veelgestelde vragen vindt u veel aanvullende informatie.

Close