Bedrijfsuitje op locatie

Activiteiten op locatie

Een bedrijfsuitje op locatie? Geen enkel probleem! Hieronder vindt u een aantal suggesties.
Ieder evenement wordt in goed overleg georganiseerd zodat het past bij uw wensen en verwachtingen.
Even sparren? Bel 036-5384855 en vraag naar Joy. Of mail naar joy@sec-survivals.nl

Workshop boogschieten

Boogschieten is een leuke sport die voor iedereen snel te leren is.
Je krijgt instructie over de veiligheid en leert over de techniek van handboogschieten: houding, richting, aanspannen en loslaten. Dan ga je zelf aan de slag. Al na enkele oefenpijlen merk je dat je steeds dichter bij de roos schiet. Ondertussen geeft de begeleider aanwijzingen en tips. 

Dan maken we het spannend met een wedstrijdje! In een paar rondes probeer je voor jezelf of je team zoveel mogelijk punten te halen. In de finale stellen we je nieuwe schietvaardigheid op de proef met een paar lastige doelwitten. 

Tijdsduur: 2  uur
Prijs: € 22,50 p.p, minimaal 10 deelnemers.

Expeditie Robinson

Bij Expeditie Robinson gaat het om teambuilding en competitie, maar plezier staat voorop. Tijdens de verschillende uitdagingen en hindernissen leer je collega’s, vrienden of familie eens op een andere manier kennen. Expeditie Robinson doet een beroep op samenwerking, creativiteit, communicatie en een beetje inspanning en doorzettingsvermogen.

Je gaat in teams de strijd aan in dit avontuurlijke spel! De expeditie vereist een goede  samenwerking. Niet zozeer in kracht, maar wel in praktische vaardigheden, denkvermogen en in tactisch inzicht! Onze spelbegeleiders nemen jou mee op expeditie.

Na een korte introductie en warming-up ga je van start met uitdagende en speelse proeven. Dit zijn bijvoorbeeld vuur maken, lopende brug, een eetproef, een lastige puzzel en katapult schieten.
Welk team krijgt als eerste de code gekraakt en wie hijst als eerste de vlag?

Tijdsduur: 2,5 uur 
Prijs: € 4500 voor maximaal 100 deelnemers, € 27,50 voor iedere extra deelnemer

Speurtocht met foto’s en spellen

Op een nog af te spreken locatie wordt een speurtocht uitgezet. Het programma wordt in overleg samengesteld en kan elementen bevatten die betrekking hebben op jouw organisatie.

Je speurt aan de hand van foto’s en een kompas en bij ieder nieuw punt staat jouw team een uitdaging te wachten. Dit kan bijvoorbeeld een tangram-puzzel, een lopende brug of mikado zijn. Er zijn in totaal tien opdrachten. Met een goede uitvoering kun je SEC-munten verdienen die je kunt gebruiken om aanwijzingen te kopen. Al kan het slim zijn om zoveel mogelijk munten te sparen voor de eindstrijd die wordt gevoerd met alle teams.

Tijdsduur: 2,5  uur
Prijs: € 4500 voor maximaal 100 deelnemers, € 27,50 voor iedere extra deelnemer

Boerengolf

Boerengolf is een speelse variant op het echte golfspel, de club bestaat uit een klomp aan een stok en de bal is enkele maten groter. De green is een grasveld met holes die in zo min mogelijk slagen moeten worden gehaald. Onze “caddy” zorgt dat alles soepel verloopt.
Tijdens het parcours kom je leuke uitdagingen tegen waarmee je extra punten kunt verdienen. Welk team gaat dit winnen?

Tijdsduur: 1 uur
Prijs: € 750 voor maximaal 50 deelnemers

Teambuilding

Een teambuildingsprogramma wordt in overleg vastgesteld. Zijn er thema’s die aan bod moeten komen? Bijvoorbeeld kennismaken, communicatie of samenwerking. Hoe uitdagend kan het programma worden? Hoe worden de teams samengesteld? 

Het programma wordt vervolgens opgebouwd uit verschillende uitdagingen, spellen en opdrachten. Dit kan in de vorm van een competitie worden gedaan of worden voorzien van feedback rondes.

Tijdsduur: 2 uur
Prijs: € 1250 voor maximaal 30 deelnemers, € 27,50 voor iedere extra deelnemer

Spooktocht

Een nog af te spreken locatie, bijvoorbeeld een kantoorgebouw, bos of bedrijfshal is veranderd in een enge en spookachtige omgeving. Het is donker en griezelige wezens, onverwachte gebeurtenissen, dreigende geluiden en mysterieuze verschijningen maken de plek onveilig. En jij moet met je collega’s  op pad. Durf jij?

Tijdsduur: de wandeling duurt ongeveer 45 minuten; deelnemers starten niet tegelijk
Prijs: € 4500 voor maximaal 80 deelnemers, € 37,50 voor iedere extra deelnemer

Workshop Piramide bouwen

Dit is een leuke en toegankelijke activiteit waarbij je niet vies wordt en waarbij weinig lichamelijke inspanning vereist is. De workshop zit vol plezier, samenwerking en onderlinge strijd.

Verschillende teams proberen met bamboestokken een zo hoog mogelijke piramide te bouwen. Hoe verder je komt, hoe moeilijker het wordt.

De strijd tegen elkaar maakt het spannend: Wie heeft als eerste een bepaalde hoogte gehaald? Welk team werkt het beste samen? Welk team zorgt voor de snelste groei? Welk team bouwt het stevigste fundament? Wie gaat dit winnen?

Tijdsduur: 1 uur
Prijs: € 500 voor maximaal 30 personen, € 13,50 voor iedere extra deelnemer

Kanovaren 

Wij bieden zowel kanotochten als kano-clinics aan. Een mooie tocht per kano door het prachtige Flevoland of elders. Of een leuke clinic waarin de beheersing van de kano centraal staat, met leuke spelletjes en wedstrijdjes. Een kano-activiteit wordt voor u op maat gemaakt. 

Tijdsduur: vanaf 2 uur
Prijs € 16,50 p.p. minimaal 15 deelnemers, extra uur € 8,50 per deelnemer.